Târg de Mucenici

Muzeul Național al Țăranului Român este gazda unui nou târg organizat de Piaţa Ţărănească şi Meșter(Ești)! Între 6 și 8 martie 2020 sunteți așteptați la Târgul de Mucenici unde meșteri și artizani din toată țara vin să vă ispitească cu cele mai bune produse tradiționale.

Veți putea admira și lua acasă icoane, ceramică, păpuşi, vitralii,  obiecte lucrate în lemn, cojoace şi papuci, bijuterii tradiţională şi lucrate manual, săpunuri de casă, ii şi straie ţărăneşti, feţe de masă, ştergare şi fel de fel de ţesături, sticlă, artă sacră,  lână împaslită, tablouri, pernuţe din lavandă, decorațiuni din piele, sticlă și metal. Nu vor lipsi nici obiectele din case de demult pentru colecționarii de antichități.

Și cum zilele de târg consumă energie multă, veți putea să vă încărcați bateriile degustând pe alese siropuri, suc de mere, dulceţuri, salate, murături şi zacuşti de toate felurile preparate după reţete cu tradiţie din Argeș, brânzeturi, preparate tradiționale din carne din Maramureș, fructe și verdețuri de sezon din Ilfov, specialități fără zahar adăugat de la Topoloveni, plăcinte maramureșene, sarmale, preparate la ceaun și vinuri din podgoriile vrâncene.

Târgul de Mucenici este deschis între orele 10:00 și 18:00. Intrarea este liberă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *