Ore gratuite de yoga și pilates ținute on-line

Sălile de sport s-au închis de mult, iar zilele de stat acasă se înșiruie încă mult înaintea noastră. Este vremea să privim în interior și să scoatem la iveală toată bunătatea, toleranța și generozitatea pe care le avem ascunse prin cotloane.

Pentru a vă fi alături în aceste momente, instructorii de yoga și pilates ajung la voi on-line, cu lecții gratuite și puțină alinare. Pe unii îi puteți susține prin donații, pe alții îi puteți susține cu un gând bun și o mulțumire. Pe toți îi puteți susține dând mai departe bunătatea primită și având la rândul vostru grijă de alții.

Yogilates Romania și Carlos L’Abbate vă propun sesiuni de yoga și meditație. Sunt gratuite și le găsiți pe pagina lor de Facebook. Clasele ținute de Carlos L’Abbate sunt speciale și au darul de a aduce liniște și înțelegere. El nu vă ghidează doar mișcările, ci și mintea și sufletul. Dacă nu i-ați citit cartea, poate a venit momentul s-o faceți.

Monica Filip este instructor de yoga și un om bun. Vă propune clase de yoga pentru adulți, dar și clase de yoga practicate împreună cu copiii. Dacă până acum o puteați urma prin diferite studiouri din București, de acum o puteți întâlni virtual, pe Facebook, la una din clasele gratuite pe care vi le pune la dispoziție.

La Karuna Studio sunteți așteptați cu sesiuni de yoga și pilates menite să dezmorțească frunți și trupuri. Sunt gândite pentru toate nivelurile de intensitate și ținute de mai mulți instructor ai studioului. Cu siguranță veți găsi ceva pe placul vostru.

Nu vă faceți griji dacă nu reușiți să vă mobilizați la ora la care se țin clasele. Cele mai multe clase sunt disponibile și după încheierea lor și le puteți urmări oricând. Folosiți acest timp prețios și învățați câte un pic din toate. Aveți grijă de voi și de alții!

Credit foto Zen Bear Yoga on Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.