Festivalul OKaua, ediție on-line

Ediția de anul acesta a festivalului OKaua se numește ediția 7.2 și are loc on-line. Între 7 și 10 mai 2020 sunteți așteptați pe pagina de Facebook a festivalului OKaua pentru a susține educația prin teatru.

Festivalul vă propune un program variat, structurat astfel:

  • Clipuri dedicate ediției curente – Elevii și studenții răspund la provocarea lansată de festival și reproduc o scenă de film în context de videocall
  • Difuzarea spectacolelor care s-au bucurat de aprecierea publicului și au fost răsplătite cu Marele Premiu și locul I de la ambele secțiuni
  • Secțiunea scurtmetraje, unde vor fi prezentate scurtmetrajele de absolvire ale generațiilor trecute, de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” București și Facultatea de Teatru și Film – Universitatea Babeș Bolyai Cluj-Napoca.

Secțiunea scurtmetraje este o secțiune-concurs, jurizată de Bogdan Mureșanu – scenarist, producător, regizor, Ciprian Iacob – director al Festivalului Bucharest Film Awards și Bucharest ShortCut Cinefest și Ion Florin Grigoraș – lect.univ.dr. UNATC „I.L.Caragiale” București.

“Prin această ediție a festivalului le vom oferi spectatorilor noștri patru zile pline cu filme, spectacole și provocări ale liceenilor și studenților la actorie, dorindu-ne să le oferim o alternativă plăcută de a-și petrece sfârșitul de săptămână acasă, în siguranță. Ne ghidăm după deviza festivalului „Măsură pentru măsură” la care adăugăm anul acesta #statiacasa și dați play!”

Alina Dumitrache, director al Festivalului OKaua

Programul complet al Festivalului și alte informații despre eveniment puteți găsi pe www.festivalulokaua.ro și pe paginile de Facebook și Instagram ale Festivalului OKaua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *