One World Romania #13

A 13-a ediție a festivalului de filme documentare One World Romania va avea loc între 21 și 30 august 2020 la București. Ediția de anul acesta aduce în prim-plan ”omul fără o identitate clară în mentalul majorității, în același timp urban și rural – pe scurt, străinul, minoritarul, marginea, periferia și tot ceea ce nu e inclus în acea majoritate”.

Să ridice virtual mâna cine nu a simțit niciodată că nu aparține majorității, cine s-a simțit dat deoparte, neînțeles, amăgit. One World Romania vă propune să găsiți răspunsuri și să treziți întrebări prin filme documentare care ating aceste subiecte încă delicate. Nu va lipsi nici competiția de filme documentare, invitații la dialog, concerte și spectacole.

One world Romania #13 se va desfășura în aer liber și on-line. Proiecțiile de film vor avea loc la Verde Stop Arena, Cinema Elvire Popesco, Contego – The Coffee Factory, Institutul Balassi – Institutul Maghiar din București, Cinema Muzeul Țăranului și Mercato Kultur. Filmele vor fi disponibile on-line pe site-ul festivalului și pe platform Eventbook. Programul complet este de asemenea disponibil pe site-ul festivalului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *