Festivalul lavandei 2021

Înflorește lavanda! Iar o plimbare până la Mădăraș, Mureș, poate fi un excelent motiv de vacanță. Festivalul lavandei vă așteaptă între 26 iunie și 18 iulie 2021, între orele 10:00 și 20:00, să mirosiți și admirați în tihnă lanul înflorit.

Experiența lanului de lavandă de la Mădăraș, Mureș, îmi este bine întipărită în memorie. Culoarea vibrantă, mirosul ademenitor și, mai ales, zumzăitul albinelor îmi dau încă o stare de liniște și bucurie. Dacă în 2019 festivalul a durat doar câteva zile, pandemia a făcut o faptă bună și a deschis porțile pentru o perioadă mult mai lungă. Anul acesta, aveți trei săptămâni la dispoziție să vă organizați.

Ce veți găsi la Festivalul lavandei în weekenduri, pe lângă frumusețea mov și parfumată: plimbări cu ponei sau cu trăsura, zbor cu balonul cu aer cald, zonă de picnic, decoruri pentru fotografii, zonă de campare, produse pe bază de lavandă. Dar mai mult decât orice, veți găsi un aer deosebit, oameni primitori, liniște și o experiență unică. Prețul unui bilet de intrare este 15 lei și include un buchet de lavandă. Pentru locația exactă, contact organizori și alte detalii, intrați pe pagina de Facebook a evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *