Primăvara debutează cu tango la Casa KERIM

Sâmbătă, 2 martie 2024, la Casa KERIM întâmpinăm primăvara cu o seară specială de tango. Bandoneonistul Alexandru Nucă și chitaristul Maxim Belciug vin pentru prima oară în casa culturală de pe strada Parfumului, ca să ne ofere un o seară de muzică live, cu olm de primăvară, cu ritmuri latino-americane, tango, milonga și alte pasiuni, pe care afișul le prefațează cu un haiku de Mario Benedetti: „mi-am luat un tango / de la chioşcul de amintiri / din aeroport.

Concertul începe la ora 19:00 și se desfășoară în Casa scriitoarei și jurnalistei Silvia Kerim și a regizorului Mircea Veroiu, un spațiu intim și inedit pentru evenimente artistice, aflat pe str. Parfumului 19, București. Evenimentul are loc în cadrul mini-festivalului POIESIS și este însoțit de un târg-expoziție cu vânzare în care expun artiștii: Ada Moisă, Andrei Stan, Cristiana Bucureci, Livia Marinescu, Nicoleta Ababei, Ruxandra Niculae, Oana Kuzmanovska, Barbara Puhr, Alexandra Nor, Gligor Kuzmanovski. 

Actul artistic se desfășoară pe bază de donație, care merge exclusiv la artiști și întreținerea casei. Mulțumim anticipat pentru suportul mediului cultural independent și vă așteptăm cu drag rezervările la adresa de mail: rezervarihearth@gmail.com sau 0724 293 708.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.