Agenda Bio #12

O nouă ediție Agenda Bio are loc în zilele de 26 și 27 octombrie 2019, între orele 10:00 și 19:00, la Casa Universitarilor din București. Târgul vă așteaptă cu stare de bine și propuneri pentru sănătate.

La Agenda Bio #12 veţi găsi produse naturale, bio și terapeutice, dar și servicii sau metode de îmbunătățit sănătatea. Agenda Bio îți oferă perspective diferite care te pot ajuta să găsești ceea ce ți se potrivește mai bine. Poate fi un stil alimentar sau yoga, ședințe de reflexo-terapie sau suplimente alimentare, spiritualitate sau dezvoltare personală, remedii naturale sau sfaturi de la experți. Tu decizi.

Zona de târg adună peste 50 de participanți, iar oferta lor este bogată: produse cosmetice, de curățenie, alimentare, aparate speciale, jucării și articole pentru cei mici din materiale naturale. Aşa cum v-a obişnuit, Agenda Bio vă propune sesiuni de conferințe și seminarii, clase de yoga şi ateliere de gătit, susţinute de terapeuții stării de bine. Toate clasele, seminariile şi conferinţele sunt incluse în biletul de intrare. Programul evenimentelor îl găsiţi aici.

Zona de mâncare este şi ea adaptată tematicii evenimentului. Veţi găsi mâncare vegetariană şi vegană, gustoasă şi sănătoasă orice regim de viaţă aţi adopta.

Prețul unui bilet de intrare este 8 lei. Copiii cu vârsta mai mică de 14 ani pot intra gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *