Isabel Allende – Portret în sepia

Născută în Chile, Isabel Allende păstrează în romanele ei aerul aparte al Americii de Sud. Portret în sepia este o saga, o poveste de familie care străbate mai multe generații și care scoate la iveală o lume de început de secol XX, o lume complexă, care se amestecă și se descoperă.

Familiile cu tradiție, cu istorie care se întinde pe mai multe sute de ani, au fost mereu un subiect preferat pentru literatură. Fie că sunt rodul imaginației sau inspirate din fapte reale, romanele de familie își cuceresc cititorii prin realism, prin empatie, prin emoție. Presărat cu povești de dragoste, război și călătorie, Portret în sepia urmărește destinele tumultoase ale celor care au întemeiat primele legături între Chile și America. Plecate în căutarea norocului, personajele Isabelei Allende trăiesc intens, aventuros.

Isabel Allende este o povestitoare înnăscută. Comparată cu marii scriitori ai Americii de Sud, ea păstrează în romanele sale o narațiune puternică, inspirată din propria experiență de viață și îmbrăcată într-o fină tușă feminină.

One Reply to “Isabel Allende – Portret în sepia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.